Voor professionals

Supervisor

Ik ben geregistreerd als supervisor NVO en biedt supervisie aan Orthopedagoog Generalisten i.o. en professionals (bv SKJ supervisie) die supervisie begeleiding wensen in het kader van herregistratie of opleiding.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken of ‘het klikt’ en krijg je informatie over de praktische zaken.

Civil Care

Ik ben samenwerkingspartner van Stichting Civil Care.

Het op een effectieve en constructieve manier samenwerken bij huiselijk geweld en kindermishandeling met als doel het voor kinderen, volwassenen en ouderen duurzaam veilig maken, is altijd focus van mijn werk geweest. Onder andere vanuit verschillende rollen binnen de Jeugdhulp, Jeugdbescherming, Jeugd GGZ en Veilig Thuis.

Ik ben nauw betrokken geweest bij het opzetten van de samenwerking van straf en zorg in de regio en heb ervaren hoe complex het speelveld is, welke verschillende belangen er te dienen zijn en helaas ook hoe een prachtige samenwerking stuk kan lopen op onvoldoende inbedding in de organisaties en regio. 

In dit complexe speelveld heb ik veel expertise opgedaan in mensen helpen verdiepen op inhoudelijk vlak – waarom doen we eigenlijk wat we doen-;  op verbindend vlak – hoe kunnen we ieder vanuit onze eigen rol en deskundigheid aan onze gezamenlijke opdracht werken -; en hoe kunnen we gezamenlijk gaan ontwikkelen – een intersectorale samenwerking in de regio borgen.  Deze expertise en mijn bevlogenheid om het voor de mensen die het echt nodig hebben goed te gaan doen, breng ik mee in mijn rol als opleider en adviseur bij Stichting Civil Care.

Voor meer info zie: www.civilcare.org