Voor volwassenen

Ieder mens heeft vragen en uitdagingen in het leven waarbij een steuntje in de rug fijn is. Soms zitten we zo vast in onze manier van voelen, denken en doen dat het niet lukt om dingen te veranderen en kun je je daar behoorlijk ongelukkig door voelen.

Dingen die je meemaakt in je leven, positief en negatief, vormen je als persoon en zijn van invloed op hoe je naar jezelf (en anderen) kijkt, hoe je functioneert en hoe je de toekomst voor je ziet. In de loop van het leven maakt iedereen negatieve ervaringen mee. Deze negatieve ervaringen kunnen zorgen voor negatieve opvattingen over jezelf (bijvoorbeeld: ik kan het niet, wat ik ook doe het is nooit goed genoeg). We zijn ons hier meestal niet van bewust, het is een soort automatisme geworden. Stil staan en verdiepen in wie jij bent, hoe jij over jezelf denkt en welke dingen jij belangrijk vindt in het leven, zorgen voor bewustwording in waar je nu staat en of dit overeenkomt met waar je graag zou willen staan. Welke obstakels belemmeren jou om die stappen vooruit te zetten en welke krachten en nieuwe vaardigheden helpen jou om te ontwikkelen in de door jou gewenste richting. Ik help jou graag om die punten met elkaar te verbinden.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek verkennen we je vraag en kijken we of ik iets voor je kan betekenen.